/
/
بیمه گوشی شامل چه چیزهایی میشود؟
بیمه

بیمه گوشی شامل چه چیزهایی میشود؟

بیمه

بیمه گوشی شامل چه چیزهایی میشود؟

اگر گوشی موبایل بشکند یا صدمه ببیند، چطور هزینه تعمیر آن را پرداخت می‌کنید؟ نمی‌توان انکار کرد که گوشی‌های موبایلی که هر روز در دست داریم، چقدر در معرض حوادث مختلف هستند و البته قیمت آنها نیز همیشه در حال افزایش است. در این شرایط بیمه موبایل راهکاری هوشمندانه از طرف دیجی پی است تا نگران اتفاقات مختلف برای این دستگاه دیجیتالی محبوب نباشید.

بیمه موبایل شامل چه مواردی می‌شود؟ پیشنهاد می‌کنم تا پایان این مقاله از دیجی پی همراه من بمانید تا پاسخ تمام سوالات درباره شرایط بیمه موبایل را باهم بررسی کنیم. از زمانی که گوشی‌های تلفن همراه با افزایش تقاضا و قیمت همراه شدند، جبران خسارت‌های وارده به آنها نیز هزینه بیشتری روی دست ما می‌گذارد.

درعین‌حال هرچقدر که گوشی‌های هوشمند امکانات نرم‌افزای بیشتری ارائه می‌دهدن، شرایط حساس‌تری پیدا می‌کنند و نیاز به مراقبت بیشتر دارند. بنابراین شاید بهترین راهکار برای فرار از هزینه‌های تعمیر موبایل و سایر خسارت‌ها این باشد که موبایل خود را بیمه کنیم. اما بیمه موبایل چه مواردی را پوشش می‌دهد و چه خساراتی تحت پوشش بیمه نیستند؟ در ادامه بررسی می‌کنیم.

پوشش بیمه موبایل

می‌توان گفت که امروزه هیچ دستگاهی به اندازه موبایل کاربردی و ضروری نشده است. ابزاری دیجیتال که همیشه و همه جا همراه ما است و تبدیل به یکی از اعضای جدا نشدنی برای بیشتر ما شده است. بنابراین کاملا طبیعی است که گوشی‌های موبایل بیشتر از سایر  ابزارها و وسایل دیجیتال در معرض آسیب قرار بگیرند و نیاز به مراقبت بیشتر و بیمه داشته باشند.

خوشبختانه شرکت‌های بیمه‌ای هر روز تلاش می‌کنند تا خدمات بیشتری مطابق با نیاز روز در اختیار بیمه گذاران قرار دهند. در این میان یکی از نکات مهم برای دریافت هر نوع بیمه‌ای، میزان پوشش آن است.

به همین دلیل در تهیه بیمه موبایل نیز مقدار و حد نصاب پوشش آن اهمیت زیادی دارد و هر چقدر که گوشی ارزش قیمتی بالاتری داشته باشد، نیاز به این داریم که پوشش مناسب‌تری در اختیار قرار دهد. به‌طور مثال هنگامی که یک گوشی از برند آیفون خریدیم یا سایر گوشی‌های موبایل پرچمدار را داریم، هزینه بیشتری برای خرید پرداخت کردیم و نیاز به پوشش مناسب‌تری بیمه‌ای داریم.

بیمه موبایل به‌طور معمول موارد زیادی که مستقیما با خسارت و آسیب همراه باشد، تحت پوشش خود قرار می‌دهد. به‌طور مثال می‌توان به خراب شدن گوشی در اثر نفوذ مایعات، نوسانات برقی، آسیب در اثر ضربه، انواع حوادث مانند سیل، زلزله و آتش‌سوزی اشاره کرد. در تمام این موارد، بیمه موبایل خسارت‌های ناشی از حادثه را جبران می‌کند و بر اساس سقف تعریف شده بیمه می‌توان خسارت دریافت کرد.

یکی دیگر از مواردی که ممکن است برای هر کاربری رخ دهد، به سرقت رفتن تجهیزات الکترونیکی  و به‌خصوص موبایل است. شاید برای شما هم سوال باشد که سرقت شدن موبایل نیز تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد یا خیر؟

بیمه سرقت موبایل

یکی از مهمترین مواردی که در بیمه موبایل تعریف شده، بیمه سرقت موبایل است که آرامش و راحتی را برای کاربران و بیمه گذاران به همراه می‌آورد. البته بهتر است بدانید که این نوع بیمه فقط در شرایطی هزینه سرقت شدن گوشی موبایل را تقبل می‌کند و در غیر اینصورت مبلغی بابت سرقت و دزدی موبایل به شما تعلق نمی‌گیرد.

اولین موضوع که باید در نظر داشته باشید این است که سرقت با زور همراه باشد و موجب شکستن و ضربه دیدن موبایل شده باشد تا تحت پوشش بیمه قرار بگیرد. با توجه به این موضوع دقت داشته باشید که اگر گوشی همراه به روش کیف‌قاپی یا مشابه آن دزدیده شود، شامل بیمه نخواهد بود.

علاوه بر آن با توجه به نوع بیمه لازم است جعبه‌ دستگاه موبایل یا اصل فاکتور خرید را در اختیار داشته باشید و همچنین در زمان محدودی کمتر از 5 روز از سرقت شدن گوشی، آن را اعلام نمایید تا بیمه به شما تعلق بگیرد. گاهی اوقات نیز ممکن است فقط شکستن حرز تحت پوشش باشد و سرقت شدن معمول گوشی شامل بیمه نشود.

بیمه سرقت موبایل با شکستن حرز

در معنای شکستن حرز باید گفت که هر نوع زور و آسیب وارد کردن برای سرقت همراه با تهدید و اعمال زور را شامل می‌شود. بنابراین درصورتی‌که سرقت گوشی تلفن همراه با شکستن موانع یا تهدید و زور همراه باشد و سارق از روش‌هایی مانند شکستن شیشه ماشین یا … از موانع عبور کند تا بتواند اقدام به دزدیدن گوشی موبایل کند، همگی شامل شکست حرز هستند و تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

موارد تحت پوشش بیمه موبایل

در حال حاضر شرکت‌های بیمه‌ای تقریبا مانند هم عمل می‌کنند و چند مورد را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهند. اما برخی اوقات برای دریافت پوشش‌های بهتر کافی است کمی در بین شرکت‌های بیمه‌ای جستجو کنید تا گزینه مناسب‌تر را پیدا نمایید. دیجی پی نیز تلاش می‌کند تا رضایت بیشتری را برای بیمه گذار به همراه بیاورد و چندین مورد را در پوشش بیمه موبایل تعریف کرده است. این موارد شامل:

  • جبران تا ۹۰درصد خسارت وارد شده  برای هر نوع ضربه و شکستگی غیرعمدی
  • جبران تا  ۹۰ درصد خسارت وارد شده برای هر نوع آب‌خوردگی و نم‌زدگی غیرعمدی
  • جبران تا ۹۰ درصد خسارت وارد شده برای آسیب‌دیدگی ناشی از آتش‌سوزی، صاعقه و انفجار غیرعمدی
  • جبران سوختگی، نیم‌سوز شدن، دود زدگی و خسارات و انواع آسیب‌های ناشی از استعمال دخانیات تا ۹۰ درصد خسارت وارد شده
  • جبران خسارت ناشی از القا الکتریکی، اتصال کوتاه و نوسان ولتاژ غیرعمدی تا ۹۰ درصد

موارد خارج از پوشش بیمه موبایل

اگرچه خسارات زیادی در بیمه موبایل تعریف شده، اما بسیاری از موارد نیز که به دلیل عمد مراقبت کافی یا تقصیر و کوتاهی سازنده در ارائه محصول مناسب بوده، از پوشش بیمه خارج هستند. این موارد شامل:

  • معایب و نواقص نرم‌افزاری و خسارات وارده به نرم‌افزار گوشی موبایل
  • تمام آثار و نشانه‌های ناشی از خراشیدگی روی سطح گوشی و صفحه نمايشگر یا لنز و دوربين که تاثير نامطلوب روی عملکرد موبایل نداشته باشد
  • انواع خسارات وارد شده به لوازم جانبی اصلی موبایل مانند شارژر، کابل، باتري، هدست و …
  • خراب شدن ديسک سخت يا هارد ديسک اکسترنال و اضافی به‌ علت ضربه ناگهانی
  • مخدوش شدن و ناخوانا بودن سريال دستگاه موبایل
  • انواع صدمات و خساراتی که توليد‌کننده مسئول آن است
  • همه هزينه‌های مربوط به تبديل کردن و بهبود و ارتقاء دستگاه

بیمه موبایل برای انواع اختلالات نرم‌افزاری

یکی دیگر از مواردی که ممکن است برای شما هم سوال باشد این است که اختلالات ناشی از نرم‌افزار بیمه می‌شود یا خیر؟ در پاسخ باید گفت که این نوع موارد از پوشش بیمه خارج هستند. علاوه بر آن اگر خسارتی عمدی به موبایل وارد شود یا اینکه دستگاه در معرض گرد و غبار قرار بگیرد، شامل بیمه نمی‌شود. همچنین اگر برای شارژ موبایل از آداپتورهای غیراستاندارد استفاده کنید و خسرات ببیند، بیمه هزینه آن را تقبل نمی‌کند و در نهایت اینکه کاربرد قطعات و لوازم غیراصل نیز شامل بیمه نمی‌شوند.

بیمه موبایل چطور محاسبه می‌شود؟

برای محاسبه‌ حق بیمه و مقدار پولی که بابت دریافت بیمه باید بپردازید، ابتدا باید برند و مدل گوشی را بدانید تا مبلغ حق بیمه بین 6 تا 7 درصد قیمت کل تلفن همراه محاسبه شود. علاوه بر آن برای دریافت هرگونه غرامت و خسارت بابت موبایل باید جعبه دستگاه موبایل، بیمه‌نامه موبایل و فاکتور خرید را در اختیار بیمه‌گر قرار دهید تا مبلغ غرامت به شما پرداخت شود.

چرا باید موبایل را بیمه کرد؟

شاید برای شما سوال باشد که با وجود گارانتی چه نیازی به بیمه کردن موبایل است؟ باید گفت که گارانتی و ضمانت در اصل قراردادی است که شرکت تولیدکننده‌ محصول مقید شده تا در بازه‌ زمانی معینی حدود 6 ماه تا 1 سال پس از خرید، اشکالات وارد شده به قطعات یا لوازم تلفن همراه را برطرف کند.

بنابراین گارانتی خلاءهای زیادی دارد که آنها را پوشش نمی‌دهد و از آن جمله می‌توان به نوسانات برق، قرار گرفتن در معرض رطوبت زیاد و آب یا مایعات مختلف اشاره کرد.

همچنین آسیب به صفحه نمایش، سرقت، آتش سوزی یا بلایای طبیعی و سرقت با شکست حرز در پوشش گارانتی قرار ندارند. این در حالی است که بیمه تمام این موارد را به‌خوبی پوشش می‌دهد و بازه زمانی آن نیز قابل تمدید است. اما گارانتی بعد از مدت تعیین شده به پایان می‌رسد و قابلیت استفاده ندارد. به همین دلیل تمام این موارد داشتن بیمه موبایل را برای امنیت خاطر و کاهش در هزینه‌ها توجیه می‌کند.

جمع‌بندی

در این صفحه از دیجی پی تلاش کردیم تا نکات مهم درباره بیمه موبایل و میزان پوشش‌دهی آن را بررسی کنیم. به‌صورت کلی حوادث ناشی از سرقت، آتش‌سوزی، رطوبت زیاد، بلایای طبیعی و سرقت با شکستن حرز تحت پوشش بیمه موبایل قرار دارد. اما خساراتی که تولیدکننده مسئول آن است یا به دلیل عدم مراقبت کافی کاربر پیش آمده از بیمه خارج هستند.

درعین‌حال بیمه موبایل امتیازات و مزایای دارد که گارانتی فاقد آن است. با کمک بیمه می‌توان حوادث متعددی را بیمه کرد، درحالی که گارانتی فقط در زمان محدود تعریف شده از طرف شرکت و برای موارد محدودی در نظر گرفته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *